Glemt passwordOpret ny bruger

Tested and ApprovedBørnene er det bedste i vores liv – og de er vores ansvar. Både som forældre og som børnetøjsproducent.


Vi tager ansvar. punktum!


Børnene kan ikke selv, forbrugerne har svært ved det, ja, selv vi som producenter skal holde tungen lige i munden, når det gælder regler for produktion af børnetøj.


Derfor bruger vi mange ressourcer på at være ajour med udviklingen, ligesom vi også har allieret os med uvildige testbureauer og instanser. Vi er personligt ude hos vores leverandører for at indgå CSR-aftaler og sikre os, at de lever op til vores høje krav og følger vores supplier manual. Alt sammen for at være sikker på, at vores produkter lever op til forbrugernes forventninger om rigtig god kvalitet, ingen farlige stoffer og høj sikkerhed. Det handler kort og godt om, at vi tager ansvar. Som forældre og som børnetøjsproducent.


Vi er personligt ude hos vores leverandører for at sikre os, at de lever op til vores høje krav.


Samtidig deltager vi i erfa- og netværksgrupper, hvor vi udveksler ideer og erfaringer, ligesom vi henter inspiration og ny viden blandt kolleger, fagfolk, trend­forskere, bruger- og fokusgrupper.
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk