Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI THERMAL JAKKE 4483 R

CELAVI THERMAL JAKKE 4483 R

DKK 249,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4463880018
Smart og slidstærkt CeLaVi termojakke med PU coating. Termostoffet er god til at isolerer og give varme til kroppen, samt PU coating der er vandafvisende. Termosættet har ribkant ved hals, ærme, og talje, hvilket giver en rigtig god pasform og holder helt tæt.  Det har mange gode egenskaber som, synlige reflekser på det ene ærme, kvalitets lynlås i YKK med et smart læder puller, lommer i jakken og blødt fleece foer på indersiden af jakken.
Er meget praktisk som overgangstøj på dage hvor vejret er usikkert.
Fås i 3 fine farver.

100 %  Polyester

Vis mere
Vis mindre
kønPige
FarveLyserød
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk