Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI SKIJAKKE 330084

CELAVI SKIJAKKE 330084

Før DKK 629,95
DKK 251,98
Spar DKK 377,97
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4423590094
Super lækker jakke til vinterens aktiviteter. Jakken er med vind- og vandtætte sømme. Den er derudover testet med et højt vandsøjletryk på hele 8000 mm., og en åndbarhed på 8000 g/m2/24h. Disse gode egenskaber gør, at flyverdragen sagtens kan holde barnet tørt hele vinteren, men stadig absorberer fugten fra jakken med den høje åndbarhed i den vilde leg.  
Jakken har mange andre gode funktioner som slidstærk lynlåslukning, aftagelig hætte med elastik, kontrastfarvet inderside, lynlåslommer, snefang ved ærmer og reflekser. En super fin jakke i god kvalitet. Jakken fås i flere farver til både piger og drenge.

100 % Nylon

Vis mere
Vis mindre
kønPige
FarveRød
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk