Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI REGNTØJ AZUR BLÅ MED HAJER 310063 A

CELAVI REGNTØJ AZUR BLÅ MED HAJER 310063 A

Før DKK 399,95
DKK 159,98
Spar DKK 239,97
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4375280081
Super lækkert PU-regnsæt fra CeLaVi til både piger og drenge i henholdsvis blå med hajprint på jakke eller rød med hvide prikker på jakke. Dette lækre regnsæt har et vandsøjletryk på 5000 mm., og er med vind- og vandtætte sømme. Sættet fås med enten regnbukser med smæk, justerbare seler og klikspænder eller regnbukser med elastik i taljen.

Regnsættet har mange gode funktioner som aftagelig fleecehætte med tryknapper, lukning fortil med både lynlås og trykknapper, elastik ved ankler og håndled, elastiske fodstropper og refleksstribe på højre arm og ben.

62 % Polyester, 38 % Polyurethane
Vis mere
Vis mindre
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk