Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI REGNDRAGT M. FLEECE  310162 N

CELAVI REGNDRAGT M. FLEECE 310162 N

Før DKK 459,95
DKK 229,98
Spar DKK 229,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4794610018
Slidstærk PU regndragt fra CeLaVi med varmt og isolerende fleecefor. Dragten har flot all-over print og kommer i to varianter til både drenge og piger. Af fodbolde til drengene eller enhjørninger til pigerne. Praktiske funktioner såsom aftagelig hætte med trykknapper, elastiske justerbare støvlestropper samt elastik ved håndled og ankler. Refleksstriber på højre ærme og ben samt reflekslogo på brystet. Med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede vandtætte sømme er dragten fuldstændig vind- og vandtæt. Lukkes foran med kvalitets lynlås og trykknapper. Super god pasform med plads til bevægelse, så dit barn kan nyde timevis af leg uden at blive våd og kold.

100% Polyester with Polyurethane coating
Vis mere
Vis mindre
kønDreng
FarveBlå
Relaterede varer
CELAVI REGNDRAGT M.  FLEECE 310167 P
CELAVI REGNDRAGT M. FLEECE 310160 V
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk