Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU W. AOP 310145

CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU W. AOP 310145

Før DKK 379,95
DKK 189,98
Spar DKK 189,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4685190018
Praktisk regn dragt af slidstærkt PU materiale med smart all-over print. Fås i to varianter til både drenge og piger. Dragten er 100% vind- og vandtæt med svejsede sømme og et vandsøjletryk på 5000 mm. Mange funktionelle detaljer såsom aftagelig hætte med trykknapper, justerbare støvlestropper, fleecefoer i kraven og refleksstriber på højre arm og ben. Dragten har elastikbånd ved håndled og ankler, der holder vand og vind ude. Lukkes foran med kvalitets lynlås og trykknapper. En smart regndragt med en god og behagelig pasform, der indbyder til mange timers leg i det våde klima.

100% Polyester with Polyurethane coating
Vis mere
Vis mindre
kønPige
FarveLilla
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk