Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU 310150

CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU 310150

Før DKK 359,95
DKK 179,98
Spar DKK 179,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4685360015
Smart og praktisk regn dragt med mange funktionelle detaljer. Dragten er af slidstærkt PU materiale med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede vandtætte sømme, og er dermed 100% vind- og vandtæt. Dragten har smart all-over print og fås både til drenge og piger. Mange praktiske funktioner såsom aftagelig hætte, elastiske justerbare støvlestropper, elastik ved håndled og ankler samt blødt fleecefoer i kraven. Refleksstriber på højre ærme og ben samt reflekslogo på venstre ærme. Lukkes foran med kvalitets lynlås og trykknapper. Super god pasform med plads til bevægelse, så dit barn kan nyde timevis af leg uden at blive våd og kold.

100% Polyester with Polyurethane coating
Vis mere
Vis mindre
kønDreng
FarveBlå
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk