Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU 310143

CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU 310143

Før DKK 359,95
DKK 179,98
Spar DKK 179,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4685450013
Smart og funktionel regn dragt af slidstærkt PU materiale til både drenge og piger. Blå med traktorprint til drengene og rosa med abstrakt blomsterprint til pigerne. Dragten lever op til CeLaVi’s høje standarder indenfor funktionelt overtøj med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede sømme, og er dermed absolut vind- og vandtæt. Dragten har aftagelig hætte med trykknapper, justerbare støvlestropper, fleecefoer i kraven og elastik ved håndled, ankler og på hætten. Lukkes foran med kvalitets lynlås og trykknapper. Praktisk refleksstribe på højre arm og ben. En dragt med en god og behagelig pasform, der indbyder til timevis af leg i det våde danske klima.
Vis mere
Vis mindre
kønDreng
FarveBlå
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk