Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU 310141 R

CELAVI RAINWEAR HELDRAGT PU 310141 R

Før DKK 359,95
DKK 179,98
Spar DKK 179,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4685350054
Smart og praktisk regn dragt med all-over print af CeLaVi elefanten. Dragten fås til både drenge og piger i blå eller rosa nuancer. Slidstærkt PU materiale med vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede sømme. Dragten er dermed 100% vind og vandtæt. Refleksstriber på højre arm og ben. Dragten har mange funktionelle detaljer såsom aftagelig hætte med elastik, blødt fleecefoer i kraven, justerbare støvlestropper samt elastik ved håndled og ankler. Lukkes foran med kvalitets lynlås og trykknapper. Regn dragten fås i to flotte farvevarianter til drenge og piger. God og behagelig pasform der indbyder til timevis af leg i det våde danske klima.  

100% Polyester with Polyurethane coating
Vis mere
Vis mindre
kønPige
FarveLyserød
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk