Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI REGNSÆT PU W. AOP 310144

CELAVI REGNSÆT PU W. AOP 310144

Før DKK 459,95
DKK 229,98
Spar DKK 229,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4685210020
Med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede sømme er dette smarte regnsæt absolut vind og vandtæt. Regnsættet er i et slidstærk PU materiale med ensfarvet bukser og jakke med smart all-over print. Sættet fås i to varianter til både drenge og piger. Regnsættet har praktiske funktioner såsom aftagelig hætte med elastik, lynlås og trykknaplukning på fronten, justerbare elastiske støvlestropper og refleksstribe på højre arm og højre ben. Elastikbånd ved håndled, ankler og i bund af jakken holder vand og vind ude. Sættet fås med enten regnbukser med smæk med justerbare seler (str. 70-100) eller regnbukser med elastik i taljen (str. 110-140). Fås til både drenge og piger. God og behagelig pasform med plads til bevægelse og leg.

100% Polyester with Polyurethane coating
Vis mere
Vis mindre
kønPige
FarveLyserød
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk