Glemt passwordOpret ny bruger

CeLaVi

CeLaVi klæder dit barn på til hverdagens udfordringer


Som barn er det vigtigt altid at kunne føle sig fri og have muligheden for at komme ud og boltre sig i naturen – i alt slags vejr. Derfor er der ifølge CeLaVi heller ikke noget, der hedder dårligt vejr, så længe man bare er ordentligt klædt på. Hos CeLaVi har vi specialiseret os i udendørstøj, med specielt fokus på regntøj og overtøj. Vi har flere års erfaring på markedet og tester dagligt materialerne. Vores førsteprioritet er at have tilfredse kunder, da vi vil være de førende på markedet med en høj kvalitet.


Regntøj behøver ikke nødvendigvis at være i kedelige og traditionelle farver. Netop derfor forsøger vores designere hele tiden at forny designet. Der hentes inspiration fra hverdagen og messer for at kunne lave nogle kreative og farvestrålende print, der matcher moden.


Udover udendørstøj leverer CeLaVi også uldundertøj og nattøj, så de små kan holde varmen indefra. Derudover sælger CeLaVi også diverse tilbehør som hagesmække, skindfutter, handsker og huer.
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk