Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI LONG JOHN 330158 G

CELAVI LONG JOHN 330158 G

Før DKK 169,95
DKK 67,98
Spar DKK 101,97
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4541500029
Fin buks fra CeLaVi i 100% Merinould. All-over print med egetræsblade og agern. Buksen har elastik i taljen samt ved anklerne.  Fremragende kvalitet med rigtig gode egenskaber. Fås i 3 farver. Oeko-Tex 100 certificeret.

Temperatur regulerende merinould fra Celavi, gør at dit barns kropstemperatur vedholdes, trods varierende temperaturer. Uldens er fugtabsorberende og kombineret med den gode isoleringsevne, kan dit barn holde varmen når der er koldt, og holde varmen ude, når det er varmt.

100% Merino wool
Vis mere
Vis mindre
kønUnisex
FarveBeige
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk