Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI JAKKE 330303
CELAVI JAKKE 330303

CELAVI JAKKE 330303

DKK 549,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4965320067
Smart og slidstærk jakke i slidstærkt Tussor nylon med varmt og blødt fleecefor. Med all-over print af den søde CeLaVi elefant, der fås i to farvevarianter til både drenge og piger. Jakken er både åndbar, vind- og vandtæt med et testet vandsøjletryk på 8000 mm. og en åndbarhed på 8000 g/m2/24h samt tapede sømme. Jakken har mange gode funktioner såsom aftagelig hætte med trykknapper, elastik ved håndled, lommer med lynlåslukning på fronten og velcrolukning på hætten foran. Skijakken har en god pasform, indvendig har den justerbar elastik og snefang. Refleksstriber på ærmer og front samt refleksdetaljer bagpå jakken. Jakken lukkes foran med kvalitets lynlås. En super varm og praktisk vinterjakke fra CeLaVi.  Bionic finish ECO

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
kønDreng
FarveBlå
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk