Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI  FLLECE REGNHELDRAGT 310191 M

CELAVI FLLECE REGNHELDRAGT 310191 M

DKK 459,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4965240013
Smart og praktisk PU regnheldragt med mange gode egenskaber. Dragten er af slidstærkt PU materiale med varmt og isolerende fleecefor. Med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede vandtætte sømme er dragten 100% vind- og vandtæt. Mange praktiske funktioner såsom aftagelig hætte med trykknapper, elastiske justerbare støvlestropper, samt elastik ved håndled og ankler. Refleksstriber på ærme og ben, samt på brystet og hætten. Lukkes foran med kvalitets lynlås og trykknapper. Fås i fine all-over print til pigerne med stjerner, sommerfulge og blomster.

100% Polyester with Polyurethane coating
Vis mere
Vis mindre
kønPige
FarveGul
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk