Glemt passwordOpret ny bruger
CELAVI BASIC THERMALHELDRAGT AOP 4880 DO

CELAVI BASIC THERMALHELDRAGT AOP 4880 DO

DKK 299,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4721740047
Smart og slidstærkt CeLaVi heldragt med traktor  all-over print. Termostoffet er god til at isolerer og give varme til kroppen.Heldragten har ribkant ved hals, ærme og fod, hvilket giver en rigtig god pasform og holder helt tæt. Den har mange gode egenskaber som; slidstærk og smudsafvisende nylon på knæ og bagdelen, synlige reflekser på fod og ærme, kvalitets lynlås i YKK med et smart læder puller.
Er meget praktisk som overgangsdragt på dage hvor vejret er usikkert.

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
kønDreng
FarveGrøn
Relaterede varer
CELAVI BASIC THERMAL SET 4879 DO
OM CELAVI

CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

Celavi.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@celavi.dk